keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Uusien hevosten esittely, osa 2

Toisessa osassa esittelyyn pääsee kaikki uusimmat hevoseni.


Ensimmäisen esittelyvuoron saa monitoimihevonen "Cassu", jolta onnistuu sekä kaikenlaiset koululiikkeet että monimutkaiset estetehtävät. Luonteeltaan Cassu on todella kiltti, joten se sopii myös lastenratsuksi. Cassu on myös tulossa myyntiin, eli kannattaa pysyä tästäkin kuulolla!



Toiseksi esittelyyn pääsee hieman erikoisemmalla värityksellä varustettu ihana porkkanaponi, "Kaiku". Kaiku on ratsastaessa hieman hidasliikkeinen, mutta se omaa ihanan pehmeät liikkeet. Tälle piensuokille sopii niin koulu- kuin esteratsastus, eli monitoimihepaksi voisi tätäkin sanoa.



Tämä karvainen ponikaveri, "Hyrrä", puolestaan saapui talliin ratsastuskoulusta, eli kyseessä on oikea opetusmestari. Hyrrä kuljettaa kaikenlaiset ratsastajat luotettavasti niin koulussa kuin esteillä, mutta luonnetta ja ponimaisuutta kyllä löytyy tehtävien vaikeutuessa. Vaikka ikää Hyrrällä on jo kertynyt jonkin verran, poni on luonteensa puolesta oikea sydämien sulattaja!



Melko alkukesästä tälle tallinpuoliskolle valmistui myös ihan uudenlainen kaveri, nimittäin kirjava poni kuolaimettomilla suitsilla. "Jupi" on erittäin miellyttävä ratsastaa koulussa että esteillä, mutta enemmän ponin sydän sykkii kouluratsastukselle. Jupilla on hyvin tahdikkaat ja mukavat askeleet istua ja poni on melko herkkä suustaan, eli pehmeä tuntuma takaa hyvät liikkeet. Jupi on yksi omista suosikeistani!



Yksi uusimmista hevosistani, "Patu", valmistui aivan kesäkuun lopussa. Tämä suokkiori on oikein herttainen eikä turhaan tammojen perään huutele. Ratsastaessa Patulla on tahdikkaat askeleet, ja vahvan kuolaimen ansiosta hevonen on helposti koottavissa eikä säntäile ympäriinsä. Patulta onnistuu koulu kuin esteetkin, mutta parhaimmillaan Patu hyppää ilmavasti isotkin esteet. Ratsastajan täytyy kuitenkin olla tarkkana, että tahti pysyy hyvänä.



Viimeisenä esittelyvuoroon pääsee uusin asukkaani, tallini ensimmäinen vuonohevonen, "Petrus". Petrus on todella miellyttävä ratsastaa, ja vuonis onkin ihan omaa laatuluokkaansa. Koulussa ja esteillä Petrus suorittaa vaativatkin tehtävät taitavasti ja hyppää tasaisen varmasti. Kaikin puolin Petrus on aivan huippu hevonen, eikä luonteessakaan ole valittamista.

Nyt, kun uusimmat hevoseni on esitelty, voisin näin heinäkuussa ottaa pari tilaushevosta, joista enemmän infoa löytyy tilaussivuilta. Myös muutamia myyntihevosia miulta saattaa ilmaantua lähiaikoina, eli kannattaa seurata meidän instagram-tiliä!

-Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti