tiistai 26. toukokuuta 2020

Niitä kirjavia...

Tällä kertaa on aika esitellä niitä kuuluisia kirjavia tilaushevosia! Nämä kolme moniväristä veijaria ovat kaikki Hanskan käsialaa, ja kyllä niissä kirjavissa on sitä jotakin! Ehkä uniikki väritys tekee niille niin pirteän ilmeen, parasta on ainakin toteuttaa tilaajien itse suunnittelemia värityksiä.

Tämä ensimmäinen kaunokainen matkasi Saksaan, väritys on tilaajan suunnittelema ja sointuu ihanasti tuohon upeaan auringonlaskuun! Mukaan ponille lähti vielä perus enkkusuitset kivalla niskapehmusteella.







Toisena ponina oma suosikkini, aivan ihana tummanrautiaankirjava welsh-tamma! Tässä kuvioinnin suunnittelin itse ja riimun kanssa jouduin vähän soveltamaan, kun violetti nauha loppuikin kesken, mutta kyllä lopputulos hivelee omaa silmää! Ehtisimpä tekemään pian omaankin talliin ponilisäystä...








Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, suloinen trakehner-orivarsa! Tässäkin tilaajan suunnittelema väritys, ja ompeluvaiheen vaikeuksien kautta päästiin voittoon: jouduin purkamaan yhtä samaa kohtaa useaan kertaan, mutta tulihan siitä lopulta syötävän söpö.









Tällä hetkellä minulla on jonossa vielä kaksi tilausta, enkä näillä näkymin hetkeen ota uusia tilauksia. Siispä jos tilaushevosta meiltä havittelet, kannattaa kääntyä Riinan puoleen!

-Hanska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti