maanantai 13. heinäkuuta 2020

Ruskeita kaunokaisia

Nyt esittelyyn pääsee alkukesän viimeisten tilaushevosten satsi! Kantava teema näissä taisi olla ruskea väritys ja welsh-ponit olivat taas suosiossa. Näitä oli kuitenkin todella kiva toteuttaa ja kaikki ponit onnistuivat mallikkaasti, samoin kuin myös nämä kuvat!










1. Tämä hurmaava Hanskan käsialaa oleva welsh-tamma toteutettiin tilaajan tarkan suunnitelman pohjalta. Lopputulos onkin ihanan persoonallinen upotetun merkin ja turvan vaalennosten ansiosta, tällaisia tilauksia on ihana toteuttaa!









2. Myös toinen welsh-ponitamma Hanskan käsialaa! Tämä tilaus oli pitkästä aikaa fleecestä ja ai että, oli niin mukavaa tehdä siitä kankaasta hevonen pitkästä aikaa, se on niin helppoa käsitellä. Tästäkin ponista tuli oikein suloinen, erityisesti pinkillä koristeltujen suitsiensa kanssa kyseessä on oikea prinsessaponi!






3. Tämä tilausponi on Riinan käsialaa ja oikean ponin pohjalta toteutettu. Tilaajalla oli tarkat ohjeet niin ponin kuin varusteidenkin toteutuksen suhteen ja kyllä lopputulos kaikkine yksityiskohtineen hivelee silmää! Suitset ovat tikattua kaksinkertaista tekonahkaa monilla soljilla ja riimu sai cob-kokolapun yksityiskohdakseen. Itse ponin ilmeestä taas tuli mitä hellyyttävin, kokonaisuudessaan siis ihana tilaus!


Tässä alkavat olla kaikki kevään-alkukesän tilausjonon tilaukset tehtynä, mikä tarkoittaa pientä lomaa ja aikaa meidän omille heppaprojekteille. Riinalla tosin on jonossa vielä yksi inspiraatiotilaus, mutta muutoin palaamme tilareiden pariin aikaisintaan loppukesästä, mikäli aikaa silloin hevosten teolle löytyy.


Ihanaa heinäkuun jatkoa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti