keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Tilauksia otetaan vastaan loppukesälle!!


Tilausjono on taas tästä päivästä, torstaista 12.7. alkaen auki, kun nämä uudet tilaussivut saatiin vihdoin valmiiksi! Tällä hetkellä meiltä molemmilta voi siis tilata hevosia, paikkojen ja jonon tilanne hieman alempana. Jos kaipaat siis uutta upeaa hevosta visiosi mukaan talliisi, luethan nämä uudet sivut huolella läpi ennen kuin laitat tilausta kaavakkeella tulemaan. Vain oikein laitetut, eli selkeät ja kattavat tilaukset hyväksytään, ja ohjeet tilaamiseen löytyy tosiaan tilausinfo-sivulta!

Riina:
Otan jonoon ainakin kaksi tilausta! Tällä hetkellä lomassani ei ole sen suurempaa täytettä kuin hevosten teko, joten tilaushevoset valmistuvat varmasti nopeasti, eikä hintakaan päätä huimaa.


Hanska:
Otan koko loppukesän tilaukset nyt, jonoon mahtuu 2-3 uutta tilausta edellisten lisäksi. Heti tilatessa myös SM-kisoista haku onnistuu!

Paikat täyttyvät ensisijaisesti nopeusjärjestyksessä, mutta jos halukkaita on hyvin paljon, paikat arvotaan. Tilauspaikan saaneisiin ollaan yhteydessä viimeistään perjantaina tai lauantaina, mahdollisuuksien mukaan jo tänään.


-Hanska & Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti