maanantai 20. syyskuuta 2021

Vielä pari ponia

 Tässä vielä kovin myöhässä kuvia kesän viimeisistä Hanskan tilausponiineista, jotteivät he jää aivan unholaan! Ensimmäisenä on hellyyttävä mustankirjava welsh-ponitamma tilaajan suunnittelemalla kauniilla värityksellä. Mukaansa poni sai lisäksi pinkin riimun kivoilla strassikoristeilla. Tämä poni onnistui lopulta niin hyvin, että on varmaan suosikkini kesän tilauksista aiemman mustavalkokirjavan ponin kanssa!














Kesän tilausponisatsin päätti osaltani oikean ponin pohjalta toteutettu päistärikkö tapaus. Väritys ja kangas toivat roimasti haasteita valmistusprosessiin, ja monen monta kertaa oli tämän kanssa todellista miettimistä kuinka edetä. Onneksi tuskaisesta taipaleesta huolimatta lopputulos onnistui kivasti, ja ehkä tähän poniin tarttui pieni ripaus mallinsa veikeää olemusta. Poni sai kotiinviemisiksi myös perus enkut full cheeck -kuolaimella ja turkooseilla strasseilla, oikein pukevat suitset tälle ponille sanoisin!









Nyt syksy jatkuu osaltamme opintojen merkeissä! Tosin Hanska lupautui vielä yhden tilauksenkin tekemään, joten tilaustoiminta ei ole täysin poissuljettua loppuvuodenkaan osalta. Mikäli tilaushevonen jäi kesällä vielä tilaamatta ja nyt kutkuttelisi ajatuksissa, kannattaakin rohkeasti vain ottaa yhteyttä ja tiedustella tilauskaavakkeen kera, olisiko juuri sinun tilaustasi mahdollista toteuttaa kiireiden lomassa. 

Reipasta ja värikästä syksyn jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti