maanantai 19. heinäkuuta 2021

Uljaita mustia

 Nyt pääsevät esittelyyn Riinan alkukesän tilaukset! Ensimmäinen hevonen on komea englannintäysiveriori tilaajan suunnittelemilla merkeillä sekä vakuuttavan esteratsun varustuksella. Toinen taas on tilaajan varsasta toteutettu aikuisversio, uljas mustangi isolla valkealla merkillä. Kumpikin näistä komeista oreista onnistui upeasti ja matkasi samalle tilaajalle. 






 Näitä tilaajan selkeitä visioita oli miellyttävää toteuttaa ja erikoisempien merkkien teko oli virkistävää vaihtelua! Lisäksi high five -martingaali oli täysin uusi tuttavuus tehdä, mutta siitähän vasta kiva tulikin, se oikein kruunaa estehevosen olemuksen! 


Tilausjonon tilanteesta sen verran, että meidän kummankin jono on nyt suljettu. Tilaushevosia voi kuitenkin edelleen tiedustella selkeän vision kera, sillä saatamme ottaa vielä muutamia inspiraatiotilauksia! Laita siis rohkeasti viestiä jos sinulla on suunnitelma odottamassa ja haluaisit hevosen meiltä vielä tänä vuonna, sillä kunhan syksyllä opinnot jatkuvat, emme todennäköisesti ehdi tilaushevosia enää tehdä.



-Riina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti