sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Huhtikuun 2019 tilaushevoset

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tässä huhtikuun tilaushevosista pieni kooste, muita tilareita näiden kolmen lisäksi en tänä vuonna olekaan kerennyt vielä ottaa. Nämä kaikki hevoset kuitenkin onnistuivat kivasti, ja hassua kyllä, kaikki on toteutettu oikea hevonen mallinaan.




Ensimmäisenä, aivan huhtikuun alussa, valmistui tämä upea eestinhevonen. Tämä taisi olla oma lemppari näistä tilareista, onnistui niin hyvin ja rakenne miellytti omaa silmääni!






Toisena oli vuorossa tämä suloinen welsh-ponitamma menevillä estevarusteilla. Tämän täyttäminen oli ohuesta kankaasta johtuen hankalaa, mutta onneksi lopputuloksesta tuli hyvin söpö, ja omaan silmääni aivan mallikuvansa näköinen.





Viimeinen tilaus näistä oli myös welsh-poni, joskin vähän erikoisempi, sillä ponin toinen silmä oli puoliksi herasilmä. Mukaan tälle ponille lähti aivan ihana "polleriimu", siihen mätsäävä naru sekä simppelit suitset. Tämä oli tosi kiva tilaus tehdä!


Näiden tilaushevosten lisäksi tänä vuonna olemme molemmat ahkeroineet SM-myyntihevosten parissa. SM-kisat tosiaan olivat viikko pari takaperin, mutta myyntihevosten esittely myös tänne blogin puolelle on tulossa aivan pian.

-Hanska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti