sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 joulutilarit

Ihana ja tunnelmallinen joulunaika on jo ohitse ja vuosi 2019 pyörähtänyt käyntiin, joten kuvat viime vuoden joululahjatilauksista pääsevät esille. Tällä kertaa meillä oli yhteensä neljä tilausta jouluksi, kaksi kummallekin. Kaikki hepat varusteineen onnistuivat näin joulun alla onneksi ihmeellisenkin hyvin!

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee syötävän suloinen kirjava ponitamma! Hanskan käsialaa oleva poni on kuin luotu estekentille, sillä poni sai mukaansa upeat tikatut suitset h-round turpahihnalla, muotoillulla niskahihnalla, tikkauksilla ja pelham-kuolaimilla deltaohjilla. Mukaan lähti myös söpöt vaaleanpunaiset LG-suitset kevyempään menoon. Tässä tilarissa oli toki kova urakka, mutta lopputulos ja tilaajan ilahduttaminen palkitsevat!










Toinen ja tämän satsin viimeinen Hanskan tilari oli oikein veikeä knabstrupinhevosruuna keltaista värimaailmaa mukailevilla varusteilla. Tämän toteuttaminen oli tosi kivaa vaihtelua ja ihan uusi kokemus hevosten teon saralla. Tälle tuli myös tosi kiva ilme, kerrankin herasilmät onnistuivat juuri niin kuin oli tarkoituskin.










Ensimmäisenä Riinan tilareista esittelyyn pääsee valloittava, oikea hevonen mallinaan toteutettu shetlanninponi. Haastavampi väritys onnistui upeasti ja mukaansa tämä paksun ja pörröisen harjan omaava veijari sai vielä kivat suitset pirteällä otsapannalla.









Joulutilareista viimeisenä esittäytyy Riinan käsialaa olevista poneista toinen, tilaajan vision pohjalta toteutettu suloinen ratsuponi. Tällä ponilla on oikein lempeä väritys ja ilme, kerrassaan hurmaava tapaus!






Näillä tilauksilla siis lopeteltiin viime vuosi! Uusia tilauksia vuonna 2019 pyrimme ottamaan heti kun koulukiireet antavat myöten, todennäköisesti helmikuun alussa. Kannattaa siis seurailla tilannetta ja päivityksiä, seuraavaan jonoon tulossa kuitenkin 1-2 paikkaa kummaltakin tekijältä :)

Näiden ponien myötä hyvää uutta vuotta 2019, toivottavasti se on vieläkin keppihevostäyteisempi kuin vuosi 2018!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti