keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Hanskan tilausjono auki! / Commission line is open!

Pitkästä aikaa ja viimeinkin! Näin kesän kynnyksellä on tullut aika avata Hanskan tilausjono ja ottaa siihen 2 tilausta, jotka toteutetaan kesäkuun aikana. Nyt on siis aika toimia, mikäli olet jo pitkään jaksanut odottaa tilausjonon aukeamista! Lue siis tilaussivut vielä läpi, täytä tilauskaavake unelmiesi hevosen ominaisuuksilla ja lähetä se joko sähköpostilla bonboninponit@gmail.com tai Instagramissa direct-viestillä @ratsutilabonbon.

Mikäli halukkaita on enemmän kuin kaksi, valitaan tilauksista kaksi mielekkäintä toteuttaa. Tilauskaavakkeita on aikaa lähettää lauantaihin 29.5.2021 asti, ja tilauspaikan saaneille ilmoitetaan asiasta sunnuntain aikana. 


Commission line is now open! Hanska will take 2 commissions which will be made during June. If you are wishing to have your very own horse made by Hanska, please read this website trough, fill in the commission form and send it to us via email bonboninponit@gmail.com or Instagram direct @ratsutilabonbon. If there are more interest in commissions than what can be carried out, two commissions will be chosen. Please send the form at the latest on Saturday 29th May, the ones who will get their horses are selected on following Sunday.


-Hanska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti