Ratsutila BonBon

Yleistä
Ratsutila BonBon on yksityinen Etelä-Karjalainen keppihevostalli, jolla on kaksi ylläpitäjää, Hanska ja Rindi. Talli on ollut yhteisvoimin pystyssä jo liki 3 vuotta. Pääpainottesesti se on keskittynyt koulu- ja esteratsastukseen, niissä kilpailemiseen, sekä luonnolliseen hevosmiestaitoon ja hevosten kasvattamiseen. Kasvatti rotuina ovat piensuokit ja ranskan ratsuponit.


Kilpailemme aktiivisesti Etelä-Karjalan alueella, ja järjestämme 1-2 kertaa vuodessa omat kisat. Tunteja emme pidä, mutta valmennuksia (lähinnä tutuille) kylläkin. Teemme tilareita ja myyntihevosia pienimuotoisesti, ja omaan talliin tulee uusia asukkeja enemmän tai vähemmän säännöllisesti, mutta ennen kaikkea pyrimme laadukkaiden hevosten kasvattamiseen, jotka pärjäisivät niin näyttelyissä kuin kisaradoillakin.

Tallimme kuuluu LHKHS ja olemme SKY:n hyväksymä kasvattaja.


Meidät löydät myös Instagramista @ratsutilabonbon

Lähes kaikki tallin asukkaat ovat itsetekemiämme, huolellisesti käsin ommeltuja uniikkeja otuksia. Hevosissa ja varusteissa pyrimme laatuun ja mahdollisimman aidon näköiseen lopputulokseen, joilla on sitten kiva ratsastella ja kisata. Itse olemme mieltyneet kohtalaisen pienikokoisiin hevosiin, suurinosa mahtuu A4-paperille. Ne ovat mukavan kevyitä, käytännöllisen kokoisia eivätkä kuluta liikaa materiaaleja.


Yhteistyö- ja ystävyys tallit

Kht Sumusuo, yt
Kht Golden Rose
Kht Kuusikuja, ystävä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti