lauantai 21. marraskuuta 2015

Sateinen kisaviikonloppu

Viimeviikonloppuna oli Anneten ja Saanan (Kht Kultakavionponitalli) järjestämät kilpailut, joissa itse menin Tanella ja Elmerillä, ja Rindi Killellä ja Prinssillä. Sää ei oikein suosinut meitä, oli tihkusadetta ja muutenkin vähän ankea ilma, muttei se menoa ainakaan hidastanut!
Taunon verryttelyä
Kisat pyörähtivät käyntiin rataan ja ähtölistoihin tutustumisen jälkeen 30-40cm tyyliluokalla, jonka kävin Tanella hyppäämässä. Taneli käyttäytyi yber hienosti! Herran ensimmäinen puhdas rata esteillä ja vielä kirsikkana kakun päällä luokan voitto!
Team BonBon
Seuraavaksi oli jo monissa kisoissa tutuksi tuyllu 40-50cm tyyliluokka, Rindi ja Kille voittivat siistillä ratsastuksella ja hyvällä radalla ja minä ja Elmeri oltiin toisia.


Sinttu ja Hörppy
Itsellä oli tässä välissä luokan pituinen huilitauko. Rindi sen sijaan hyppäsi Killellä tämän kyseisen 60-70cm aikaluokan. Polvien kanssa oli ilmeisesti ongelmia, joten tyylillä vedettiin eikä sijoituta tullut.
Artsy kuva Kht Bigapplen Taijasta ja JounistaSiellä Fede ja Laku riehuu
Sitten olikin ns. Elmerin "bravuuriksi" noussut luokka, eli 80-90cm aikaluokka. Oltiin ponin kaa aika #sairannopeet ja hienosti sieltä 1. sija napattiin!

Maastoesteet olivatkin viimeinen esteluokka, kokonaiseuudessaan todella nopeita ratoja! Ylivoimaisiksi kumminkin erottuivat Rindi ja Prinssi, todella nopealla radalla. 
Tässsä säässä tulikin Prinssin viimekisoista voittama loimi tarpeeseen


Kür mentiin taas tuttuun tapaan katrillina, kentän koko muodostui tällä kertaa ongelmaksi, mutta pienillä kompromisseilla käännettiin sekin voitoksi, toinen sija tuli.
Match Show päätti tällä kertaa kilpailut, menestystä sieltäkin napattiin, Tane orikehän voittaja nimittäin ja BIS2!
Kuvista kiitos Sinttu ja Lumipallo. Kisojen jälkeen käytiin vielä Annetelta hakemassa Manta, Suttura ja Söpö takaisin ylläpidosta, hyvässä kunnossa olivat. Tänä viikon loppuna onkin vielä pieni puomien maalamis operaatio, ensikesän kisojen valmistelut aloitettu esteitä ja ruusukkeita myöten ajoissa vink vink.


-Hanska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti