lauantai 24. lokakuuta 2015

Syksyisiä kuulumisia

Pari päivää sitten kävimme Rindin kanssa nappaamassa muutamia syksyisiä kuvia Prinssistä ja Killestä.

 Eilen myös Hapsu ja Bella pääsivät kameran eteen.
Hapsu, ensimmmäinen kasvattimme 
BBN. Blaablaa "Bella", RRP

Meistähän tuli siis eilen SKY:n hyväksymä kasvattaja, joten ajattelin kertoa teille hieman kasvatussuunnitelmastamme. 
Tavoitteena on siis kasvattaa mahdollisimman hyväsukuisia, -rakenteisia ja -tasoisia piensuomenhevosia ratsukäyttöön, pääsääntöisesti kouluun ja esteille. Tekemämme hevoset ovat jo nyt menestyneet näyttelyissä, mutta aina on parannettavaa ja unelmissa siintää SM näyttelyt. SM kisoissa olisi tarkoitus käydä myös joskus kilpailemassa koulussa tai esteillä.
BBN. ja frá BonBon ovat nykyään virallisia kasvatti liitteitä (huomioiden että kaikki BBN. liitettä kantavat ponit eivät ole kasvatteja vaan itsetekemiämme). 
Pienimuotoista ranskan ratsuponi kasvatustakin on havaittavissa, tallissa asustaa kolme rrp:tä oten eiköhän niistäkin kasvatteja ala tulemaan. 

Monet kisat on jo käyty, mutta monet ovat tänä vuonna vielä edessä. Niistä kaikista tulee yhteinen kisapostaus aikanaan. Sitä siis odotellessa. 

Tuossa yksi päivä suunnittelimme Rindin kanssa BonBon JUPM 2016 kisoja. Ne ovat nimensä mukaisesti estepainotteiset kisat kesällä 2016, ja sinne pitäisi jo pikkuhiljaa alkaa esteitä rakentelemaan ja maalailemaan, sekä ruusukkeita ja voittoloimia ompelemaan. Todella panostetut kisat yritetään järkätä, joten toivottavasti tulee paljon osallistuia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti