lauantai 19. syyskuuta 2015

Kisakuulumisia

Jokunen aika sitten oltiin Rindin kanssa ihanissa Kht Gwendolyn kisoissa. Oli kyllä tosi hyvin järjestetyt ja kovatasoiset kisat, joissa oli mukavasti porukkaa. Kisa aamu lähti käyntiin pakkaamisella ja mukaan tulevien hevosten kartoittamisella. Tällä kertaa Elmeri ja Hessu toimivat kisaheppoinani. Seuraavaksi Kht Tuulitukka saapui meille, sillä Viivi tuli samalla kyydillä. Siinä sitten pakkauduimme autoon ja noukimme Rindin (ja Killen ja Prinssin) kyytiin, ja matka kohti Imatraa jatkui.

Hessu on nii söpö sykeröillä, awws

Mari & Tiksu

Taija & John

Mie & Elmura

Rindi & Prinssi

Rindi & Kille

Perille  saavuttuamme käytiin tsekkaamassa lähtölistat ja esterata. Siinä oli sitten semmonen pieni propleema että Fede oli unohtanut miut lähtölistoista, mutta ei siinä mitään lisäilin itseni sinne :D Elmerin ja Prinssin verkkailtuamme luokat alkoivat ja niitä kuvailtiin ja toki itsekkin käytiin hyppäämässä. Sijoitusta ei ekasta luokasta, 40- 50cm tullut, koska se muuttuikin yllättäen tyyliluokaksi :D No Elmerin kanssa pompimme sijoituksille kahdessa seuraavassa luokassa, 50-60cm oltiin kolmansia ja 60-70cm jäätiin niukasti toisiksi, hieno poni! Rindi oli mahtava kuvaaja ja henkinen voittaja Killen kanssa ;D
Viivi & Hössö

Tilanne kuva Killestä kun Elmeri potkaisi sitä vahingossa :D

Ponipoppoo <3

Taija & Fjöd

Hessu hopodi mopodilla käppäiltiin KN Special, josta tuli yllättäen 1. sija! Osallistujia tosin oli vain kolme mutta yyybeer hieno poika Hessusta on kyllä tullut. Kuten jo mainitsinkin kisoissa oli hurjan kova taso, ja oli kyl ihan mahtavaa. Porukkaakin oli paljon, noin 15 ihmistä! Säästyttiin myös suurimmaksi osaksi sateelta, mutta sekin hyökkäsi sitten kür luokassa (johon en onneksi osallistunut XD) Loppuun vielä iso kiitos Fedelle onnistuneista kisoista!

Huomenna onkin tiedossa jo toisetkin kisat, niistä postausta joskus.

-Hansikas-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti