sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Autumn is coming

Tästä on siis tulossa sekalainen postaus näpertelyistä, joten aloitetaan vaikka tilarista.

Eli siis Kht Melukylän tilari lähti postiin viimeviikolla, siitä nyt siis kuvia. Varmaan vaikea arvata että kyseessä on vuonohevonen, niitä ovat olleet kaikki tämän syksyn tilarit :D onneks nyt loppu sekä vuonis- että beige fleece joten niitä ei vähään aikaan tarvitse askarrella.
Otin tilari kuvissa vesileimat käyttöön sillä en halua että noita kuvia käytettäisiin mahdollisesti jälleenmyyntiin.

Mutta kuten otsikosta jo käykin ilmi, niin syksy on tulossa. Hessulle askartelin eilen hackamore kuolaimettomat, koska olen huomannut sen olevan herkkä suusta. Poni toimikin oikein hyvin niillä, ja taidan tänään Kht Soilesterin kisoissa mennä Hessulla hackamoreilla. Niistä käytiinkin sitten napsimassa muutama syksyinen kuva.


 Hapsullekkin olen kuolaimettomat askarrellut, LG bridlet, pitäähän nyt LH painotteiselta tallilta kuolaimettomia löytyä!


Koska ihanainen Niitti on niin iso Hessu fani, niin pitihän hänelle nyt mini Hessu lahjaksi tehdä! Ponit ovat kyllä niin samikset ja suloiset yhdessä, awws <3 Pikkuinen matkusti Niitin luokse Kuusenkerkkään jo viime viikolla, ja kyllä Niitti yllättyi ;)

<3
Kohta pitääkin jo lähteä Kht Soilesterin kisoihin, jotenka jos tämä postaus alkaisi olla tässä, mutta sanokaahan vielä onko uusi ulkoasu mielestänne hyvä?

-Hansikas-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti